TOP OF THE WORLD

Bang Hai Palace verkozen tot een van de beste mainstages van 2015

Bang Hai Palace, de mainstage die Coreworks heeft neergezet voor Boomtown Fair, behoort tot de 15 beste decorconstructies van 2015. Dit volgens Fest 300, het lijfblad voor festivalprofs. Lees hier wat ze te vertellen hebben, iets ingekort en vrij vertaald:

Boomtown is een wilde, dystopische grensstad vol verrassingen. Het kroonjuweel van DSTRKT 5, een apocalyptische woestenij waar androïden rondwaren, was de negen verdiepingen tellende Bang Hai Palace: een baken van hoop voor ‘de revolutie’. Op een gigantisch videoscherm flitsten constant de woorden KEEP CALM THE REVOLUTION IS COMING, terwijl het festivalpubliek non stop los ging op heavy bass, hard-style electro en drum ’n bass. Geen moment rust was er op deze krankzinnige plek. In lijn met andere Boomtown Districts, zoals Chinatown, is Bang Hai Palace bedacht door het productieteam van Boomtown Fair, in samenwerking met verschillende Belgische design teams.

Check corebusiness en corenews voor meer Boomtown Fair. En voor het volledige artikel over de beste mainstages ter wereld, met mooie foto’s: FEST 300