GO GET A HOPHEAD

Corebeer verkrijgbaar voor iedereen

Het is altijd prettig om het antwoord te vinden op een cruciale vraag. De vraag die gerezen was nadat Hein Hoogeveen was aangesteld als Coreworks’ podiumbrouwer, nadat er boven ons kantoor een brouwerij was ingericht, en nadat uit deze brouwerij de meest verrukkelijke homebrews tevoorschijn kwamen: pils, dubbel, IPA, de ene nog lekkerder dan de andere. Waarna onder crewleden de vraag rees: welk Corebeer is eigenlijk het allerlekkerst?

Het antwoord kwam door nog eens te proeven. Écht proeven, serieus vergelijken, second opinion, third opinion, volop discussie en debat, ja leven in de brouwerij! En oefening baart kunst, want we kregen hem mooi wel te pakken, het ultieme Corebeer 2016.

Het bier waar iedereen blij van werd is een blonde tripel, krachtige, speels, fris-en-fruitig. Een bier dat met drie hopgiften (Centennial, Cascade en Saaz) zijn naam HOPHEAD eerlijk verdient. Nu is het goede nieuws dat iedereen kan meegenieten! Want HOPHEAD is in een grote oplage gebrouwen bij de Schijndelse brouwerij Sint Servattemus en wordt o.a. geschonken bij Jansen en Jansen in Schijndel, Café De Palm in Den Bosch en op Camping De Lievelinge in Vuren. Mocht je in de buurt zijn, per sixpack is het ook verkrijgbaar bij Coreworks zelf. GO GET A HOPHEAD!