NIEUWSBRIEF VOORJAAR 2017

Are you ready for the ride?

Paaspop zag er stralend uit en het prille begin van het festivalseizoen verliep vlekkeloos. Vanaf nu gaan we gas geven, want er staan weer heel wat lentefeestjes te popelen op de kalender! Aan Coreworks de eervolle taak om daar de beste setting voor neer te zetten. Soms intiem en sfeervol, soms mindblowing, breathtaking, eye-popping en hair-raising, kortom je ziet ons verschijnen.

Welcome to the next level
Stage designers opgelet! Op deze film, opgenomen bij de opbouw van Paaspop, kun je mooi zien hoe we met behulp van Coresteel in zeer korte tijd een veel slankere constructie neerzetten en een veel grotere overspanning bereiken. Hiermee staan we aan het begin van spannende ontwikkelingen in het stage design, de mogelijkheden zijn nog ongekend. Graag zouden we ontwerpers willen uitnodigen om samen met ons na te denken over nog meer slimme toepassingen van Coresteel. Aarzel niet en neem contact op als dit interessant voor je is.

The legendary Corecrew
We hebben alweer wat nieuwe corepeople mogen verwelkomen. Wat te denken van Marvelous Bas (kraandrijver), Heroic Johan (topmodel),Superior Koen (piloot) en Terrific Stoffel (badmeester). En (beetje tromgeroffel is hier op zijn plaats) ook Dennis is weer terug! Jonge honden en oude rotten, achter de schermen aangemoedigd door een fantastische crew van Coreworks wives, we love them all.

(Don’t) stir it up
De nieuwe godendrank die ter wereld wordt geholpen door onze podiumbrouwers is een traditioneel weizenbier, en hij luistert naar de naam WHEATPETE. Gebrouwen uit niets dan graan, hop, gist en water. Met zijn troebele body en zijn frisse smaak is WHEATPETE een cool, easygoing festivalbiertje, een zorgeloze feestganger met een nice summer riddim. PETE is aan het nagisten op de fles, dus hou facebook en twitter in de smiezen! WHEATPETE, THE FINEST BEER YOU EVER WANNA MEET.