FOCUS OP CORESTEEL

Coresteel heeft de toekomst

Een interessant artikel in de laatste editie van Event Business Live over Coresteel. Onze zwarte stalen trussen worden inmiddels alom ingezet, niet alleen als PA-toren maar ook als pre-rig frame boven een podium. De belangrijkste troef van Coresteel zit hem in de compatibiliteit met Layher steigermateriaal: doordat ze dezelfde maatvoering hebben zijn de twee systemen direct aan elkaar te koppelen. Hierdoor kan Coresteel gebruikt worden als zelfstandige structuur, maar ook als skelet voor grotere steigerconstructies.

Inmiddels leveren we een breed scala aan artikelen die rechtstreeks aan Coresteel te koppelen zijn, zoals klemmen en outriggers. Maar we staan pas aan het begin van de nieuwe ontwikkelingen. We nodigen alle stagedesigners dan ook uit om met ons na te denken over nieuwe mogelijkheden die zowel constructief-technisch als visueel interessant zijn.

Dat Coresteel de toekomst heeft, alleen al vanwege de snelheid waarmee gebouwd kan worden en de enorme overspanningen die je ermee kunt bereiken, is te zien op deze supersonische movie, gemaakt bij de opbouw van Paaspop.