Branches

Festival

Wij zijn groot geworden met feestjes bouwen. Sterker nog: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Van simpele podia tot complexe constructies die hogere wiskunde vergen: we love them! Voor 100 of 50.000 bezoekers? Maakt niet uit. Want Mister Flexibility staat bij ons op de gastenlijst.

Fashion

Tijdelijkheid en creativiteit. Het zijn XL-begrippen in fashion, maar ook in het werk van Coreworks. In dat besef gaan toonaangevende merken graag met ons in zee. Wij bouwen catwalks en andere constructies in heel Europa, maar voeren indien gewenst ook de regie over de gehele technische productie. Enkele opdrachtgevers: Diesel, Blue Print, Modefabriek, BBB.

Sport

De geur van zilverpoets? Die herkennen we: Coreworks is thuis in de wereld van bekers en medailles. Wij bouwen podia en constructies voor reguliere sportevenementen, zoals de NK Allround & Sprint Schaatsen en Golf Event KLM Open. Maar we zijn ook dol op onorthodoxe events, zoals de NK Tegenwindfietsen of Harbour Run, een obstacle run dwars door de Rotterdamse haven. Geen zee gaat Coreworks te hoog. Zo bouwden we voor de EK Zwemmen Korte Baan een tijdelijke tribune in een waterbassin.

Business & Governance

Bij events onder de vlag van bedrijven of overheden – lokaal, provincie, rijk – ligt de lat vaak extra hoog. Opdrachtgevers wensen maximale zorgvuldigheid in planning, uitvoering en afwerking. Coreworks biedt dat. Op festivals, waar bedrijven zich opvallend willen afficheren, maar ook bij kick offs en lanceringen van diensten en producten. Wij zijn ervaren en betrouwbaar. Niet voor niets verzorgde Coreworks podia, VIP-decks en andere constructies bij het bezoek van het koninklijk paar aan Aruba en Den Bosch.

Hardcore & Extreme

Wij houden van evenementen die 10 op de Schaal van Tarten scoren. Hoger, dieper, harder, steiler. Onze constructies doen recht aan die grensverkenningen, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Tot deze kippenvelcategorie behoren onder meer de sneeuwschans voor VW Big Air Antwerpen – 39 meter hoog, 123 meter lang – maar ook de gecompliceerde constructies voor de Red Bull Crashed Ice-baan en diverse eye-catchers op festivals.

coreworks_coreidentity_branches_festival paaspop 2014 x

coreworks_corebusiness_fashion_event_padova

coreworks_coreidentity_branches_sport

coreworks_coreidentity_branches_business_governance

coreworks_coreidentity_branches_hardcore_extreme

Menu