Coreworks BV is een ijzersterk en dynamisch podiumverhuurbedrijf, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wij bouwen de meest waanzinnige podia en steigerconstructies op grote festivals en evenementen, in binnen-en buitenland. We zoeken per direct een fulltime

 

TRUCKCHAUFFEUR v/m

 

DIT IS JOUW TAAK:
Als truckchauffeur zorg jij ervoor dat de vrachtwagen met steigermateriaal veilig op de juiste bestemming arriveert. Je werkgebied omvat voornamelijk Benelux en Duitsland en af en toe ook andere delen van Europa. Verder werk je mee op locatie door het laden en lossen van de vrachtwagen. In het seizoen (maart-november) werk je in ieder geval fulltime als chauffeur en tijdens de winterperiode ben je, indien nodig, ook bereid mee te werken met het op- en afbouwen van podia en steigerconstructies.

Als chauffeur kom je op de leukste locaties en kun je zelf ook nog eens genieten van een tof festival!

 

DIT BRENG JE MEE:

  • Rijbewijs CE;
  • Logistiek inzicht;
  • Een fysiek goede conditie;
  • Affiniteit met bouwen of ander fysiek werk;
  • Ervaring als vrachtwagenchauffeur en een heftruckcertificaat zijn een pre;
  • Je bent flexibel, steekt graag de handen uit de mouwen en kunt goed samenwerken.

WIJ BIEDEN:
Een afwisselende baan in een gezonde, groeiende organisatie in de wereld van festivals en evenementen. Waardering voor onze medewerkers en gezelligheid op de werkvloer vinden we erg belangrijk. Het salaris is marktconform, afhankelijk van je opleiding en ervaring, je krijgt daarnaast een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

INTERESSE?
Is deze baan iets voor jou? Heb je vragen? Neem met de vlam in de pijp contact op met Dirk van Rijen via 06-46839807 of mail je CV en motivatie naar vacatures@coreworks.nl.