WANTED: SR. CONSTRUCTEUR

The sky’s the limit!

COREWORKS BV is een snelgroeiend podiumverhuurbedrijf, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij bouwen fantastische podia en steigerconstructies op grote festivals en evenementen en zoeken per direct een  fulltime

SENIOR CONSTRUCTEUR v/m

voor het ontwerpen, berekenen en controleren van technische ontwerpen voor diverse podia en steigerconstructies. We zoeken een constructief ontwerper die ervoor zorgt dat onze constructies op een slimme manier gebouwd worden en aan alle veiligheidsnormen voldoen. Daarnaast ben je de kartrekker van onze tekenkamer en het aanspreekpunt en klankbord voor complexe vraagstukken.

Let wel: Coreworks is geen doorsnee constructiebedrijf! Elk podium is uniek en vergt creativiteit, inventiviteit en het vermogen om oplossingsgericht te denken. Meedenken met de opdrachtgever, dat is onze grote kracht.

FUNCTIE EISEN:
– Een afgeronde HBO+ of WO-opleiding.
– Ervaring met Scia Engineer.
– Ervaring in het ontwerpen van aluminium- en staalconstructies.
– Ruime ervaring met AutoCAD.
– Flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel: als het af moet moet het af!
– Je bent enthousiast en proactief, een teamplayer.

WIJ BIEDEN:
Een unieke en interessante baan in een ijzersterk, dynamisch bedrijf in de wereld van festivals en evenementen. Waardering voor onze medewerkers en gezelligheid op de werkvloer vinden we erg belangrijk. Het salaris is marktconform, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Wij bieden tevens een goede pensioenregeling en kennen daarnaast een reiskostenregeling.

INTERESSE?
Stuur dan je CV èn motivatie naar vacatures@coreworks.nl. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Guus Lustenhouwer via 06-42712386.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.