COREWORKS BV is een ijzersterk podiumverhuurbedrijf, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wij bouwen fantastische podia en steigerconstructies op festivals en evenementen in binnen- en buitenland. Ter versterking van onze crew zijn we op zoek naar ambitieuze

                                         PODIUMBOUWERS v/m

DIT IS JOUW TAAK:
Samen met je collega-podiumbouwers zorg je voor het opbouwen en afbreken van podia en steigerconstructies op een veilige en zo efficiënt mogelijke manier. Het laden en lossen van materialen is ook onderdeel van je functie. Als podiumbouwer kom je op de leukste locaties en kun je ook nog eens zelf genieten van een tof festival. Enthousiastelingen krijgen bij ons daarnaast volop kansen om door te groeien, bijvoorbeeld naar de functie van projectleider.

 DIT BRENG JE MEE:

  • Een fysiek goede conditie;
  • Ervaring met bouwen of ander fysiek werk;
  • Technisch inzicht; je kunt technische tekeningen (snel leren) lezen;
  • Je bent een doorzetter, die flexibel is en goed kan samenwerken;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Een geldig heftruckcertificaat of vrachtwagenrijbewijs zijn een pre.

WIJ BIEDEN:
Een afwisselende baan in een gezonde, snelgroeiende organisatie in de wereld van festivals en evenementen. Waardering voor onze medewerkers en gezelligheid op de werkvloer vinden we erg belangrijk. Het salaris is marktconform, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Ben je nog geen 21, dan ontvang je in plaats van het minimumloon altijd € 1.400,- bruto fulltime per maand. Daarnaast kennen wij een goede reiskosten- en pensioenregeling.

INTERESSE?
Is deze baan iets voor jou? Neem contact op met Dirk van Rijen via 06-46839807 of mail je CV en motivatie naar vacatures@coreworks.nl.