A new horizon

Wat snakken we allemaal naar onze vrijheid. Een biertje in de hand, muziekje op de achtergrond, handjes in de lucht… Het is al even geleden, de laatste keer dat we dit beleefde. Maar er is hoop en perspectief. De overheid heeft een garantiefonds in het leven geroepen, waardoor het weer mogelijk wordt te gaan organiseren en op korte termijn vinden ook de eerste test evenementen plaats. Wij geloven in de toekomst!

Voor het aankomende festival seizoen zijn wij op zoek naar ijzersterke mannen of vrouwen die een feestje willen bouwen! Letterlijk bouwen. Van een leeg grasveld of evenementenhal een fantastisch decor maken waar mensen de tijd van hun leven beleven! We vinden het belangrijk dat je initiatief toont en een teamplayer bent. En de rest? Dat leren wij je wel!

Als Coreworks spreken wij de taal van staal, maar vooral die van de nooit-opgevers. We bouwen constructies van metaal. Je komt onze tijdelijke constructies overal tegen. Op festivals, (sport-)evenementen, modeshows, en bedrijfsfeesten. Van Paaspop tot de Formule 1, we doen ’t gelijk!

Qua dienstverband is er veel mogelijk. Zie jij het zitten om samen met ons het seizoen in te vliegen? Neem dan contact op via een van de onderstaande links of maak gebruik van ons contactformulier. Wij zien je graag komen!

WhatsApp bericht

vacatures@coreworks.nl

Facebook messenger