FestivalAanDeWerf_09

WELKOM OP ONZE NIEUWE SITE

18 juni 2014

Coreworks heeft een nieuwe website

De laatste maanden hebben we hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe Coreworks-website. En we zijn beretrots op het eindresultaat: informatief en gebruiksvriendelijk, in een frisse, dynamische vormgeving. Check it out!

In één moeite door hebben we de interactie met bezoekers en klanten op een hoger plan getild. Vanaf nu kun je naar hartelust tweeten, volgen, delen, liken & linken via de social media buttons voor Facebook, Twitter en Linkedin. En wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in ons bedrijf? Klik op de nieuwsbrief-button en schrijf je in.

Uiteraard kun je ook rechtstreeks met ons communiceren. Onder Corecontact vind je onze (vertrouwde) vaste en mobiele telefoonnummers, e-mailadres en alle andere contactgegevens. Desgewenst kun je door ons worden opgebeld op een moment dat het jou het beste uitkomt. 

Tot slot: heb je suggesties, feedback of vragen over de nieuwe site, dan horen we dat graag. Gaan wij intussen door met de voorbereidingen voor de Luchtmachtdagen, Wish Outdoor, Kersenpop, BBB en vele andere feesten die eraan komen.

  • FestivalAanDeWerf_09
  • background-2
Menu